Specijalizirani smo za izradu metalnih, bravarskih i stolarskih proizvoda za Vaš privatni i poslovni prostor
Nazovite nas: 01/6219-520

O nama

Tvrtka Metal Majić specijalizirana je za izradu metalnih, bravarskih i stolarskih proizvoda za Vaš privatni i poslovni prostor. Naš je cilj dizajnirati i dostaviti pouzdane proizvode te poslovati kao odgovoran poslovni partner. Bliski odnosi s klijentima i tržištima, optimizacija znanja, tehnologije, poslovnih procesa i dugoročna suradnja s odabranim dobavljačima je naš put.

Bavimo se izradom i ugradnjom aluminijskih i bravarskih konstrukcija u graditeljstvu. Svi naši proizvodi izrađeni su iz najkvalitetnijih materijala i elemenata dostupnih na hrvatskom tržištu. Sve proizvode izrađujemo po mjeri uz dizajn koji odgovara potrebama Vašeg doma ili poslovnog prostora.

Možemo zadovoljiti potrebe malih i velikih projekata, kao i specifične zahtjeve projektirane, razvijene i ugrađene specijalno prema Vašim željama.

Metal Majić prati razvoj i tehnološke inovacije u aluminijskoj industriji i industriji prerade metala. Naš je strateški cilj vrhunska kvaliteta i usluga, o čemu svjedoče brojni izgrađeni objekti te zadovoljni partneri. Prisutni smo u graditeljstvu duže od 20 godina te s bogatim iskustvom konkurentno nastupamo na tržištu.


Tvrtka Metal Majić korisnik je bespovratnih potpora iz Programa poticanja poduzetništva i obrta “Poduzetnički impuls”

Sredstva koja smo dobili u okviru Mjere A1 “Mikro poduzetništvo i obrt” 2014. pomogla su nam pri kupovini 2 nova stroja te osnaživanju marketinških aktivnosti kako bismo poboljšali komunikaciju s tržištem. Novim strojevima uveli smo napredne tehnologije u našu proizvodnju. Time smo proširili našu ponudu i došli do novih klijenata. Ova internet stranica također je izrađena u sklopu istoga projekta. Zadovoljni dobivenom potporom te planiramo i ubuduće sudjelovati u sličnim programima.

Ponuda


Zainteresirani ste?

S obzirom na specifične zahtjeve svakog projekta pozivamo Vas da nas kontaktirate jer samo kroz zajednički razgovor možemo doći do optimalnog rješenja za Vas.

Zatražite ponudu
Specijalizirani smo za izradu metalnih, bravarskih i stolarskih proizvoda. Sve proizvode izrađujemo po mjeri uz dizajn koji odgovara potrebama Vašeg doma ili poslovnog prostora. Naš je cilj dizajnirati i dostaviti pouzdane proizvode te poslovati kao odgovoran poslovni partner. Prisutni smo u graditeljstvu duže od 20 godina te s bogatim iskustvom konkurentno nastupamo na tržištu.
Adresa
Sjedište: Klarići 10a
Radionica i ured: Kurilovečka 172
10 410 Velika Gorica
Stranicu izradio i održava: panika.net