Specijalizirani smo za izradu metalnih, bravarskih i stolarskih proizvoda za Vaš privatni i poslovni prostor
Nazovite nas: 01/6219-520

Aluminij

Aluminij je materijal kojega odlikuju izvanredne tehničke karakteristike – čvrstoća, lakoća i trajnost. Aluminij nije zapaljiv, čak ni pri visokim temperaturama ne oslobađa otrovne plinove.

Tri su osnovne značajke alu stolarije su trajnost, sigurnost i kvaliteta. Profili i okovi koje koristimo za izradu alu stolarije ispunjavaju sve zahtjeve termodinamike, sigurnosti i kvalitete.

U izradi prozora, vrata i ostalih elemenata stolarije za Vaš dom ili za Vaš poslovni prostor koristimo dva vrhunska profila, aluK i Schuco. Nakon odluke koji profil želite na Vama je i izbor boje za Vašu stolariju. S Vama smo kroz cijeli proces jer tu je izbor prikladnih okova i stakla za Vaš objekt. U kombinaciji s izo ostakljenjenjem možemo zadovoljiti sve zahtjeve termo i zvučne izolacije.

Ne zaboravite: prozori i vrata oblikovat će Vaš prostor kako iznutra tako i izvana, a njihov smještaj i oblik utjecat će na udobnost života Vas i Vaše obitelji.

Prozori i vrata

Prozori se ubrajaju u najzahtjevnije građevinske elemente u kući, zgradi ili stanu. Daju ton arhitekturi te mogu povećati ali i smanjiti materijalnu vrijednost kuće. Njihova je funkcija pridonošenje cjelokupnoj arhitekturi objekta, osiguravanje jednostavnog održavanja, te izolacija od buke i topline.

Jedinstvena snaga i lakoća aluminijskog materijala omogućuje prozorskim okvirima i ispunama da budu nenametljivi i jednostavni, omogućavajući maksimalno osvjetljenje prostorije uz neometan pogled prema van. Aluminijski prozori i vrata mogu se izraditi u boji koju vi odaberete za svoj dom.

Iz širokog asortimana prozora izdvajamo aluminijske prozore s prekinutim i bez prekinutog termičkog mosta. Izrađeni su od aluminijskih profila vrhunskih karakteristika a nudimo i prozore i vrata u kombinaciji s drvetom.

Prozor se sastoji od vanjskog okvira koji se pričvršćuje u otvor na zidu, te unutarnjeg okvira ispunjenog staklom.

Oblik se odnosi na način otvaranja unutarnjeg okvira, tj. njegovog kretanja. Glavni oblici prozora su zaokretni, otklopni, otklopnozaokretni, klizni, otklopno-klizni, rotirajući (po horizontali), podizni.

Poput prozora, izbor pravih vrata ovisi o mnogim faktorima. Gdje pozicionirate vrata te koji će ona oblik imati neće imati samo važan utjecaj na način ulaska i izlaska iz kuće, već i na funkcionalnost cijele kuće, te sigurnost vašeg doma. Kod ulaznih vrata nudimo veliki izbor ispuna gotovih alumijskih panela te izradu vrata po narudžbi.

Vrata su dostupna u sljedećim oblicima: zaokretni, otklopni, otklopno-zaokretni, klizni i otklopno-klizni. Kod ulaznih vrata nudimo veliki izbor ispuna gotovih alumijskih panela te izradu vrata po narudžbi. Ulazna vrata izvodimo samo u zaokretnoj varijanti, jednokrilna ili dvokrilna, s mogućnošću ugradnje protuprovalnih okova i stakla.

 

Ostali proizvodi od aluminija

Naši proizvodi za zaštitu od sunca uključuju alu grilje, alu rolete i alu žaluzine te razne oblike (fiksne i pokretne) brisoleja. Također izrađujemo zimske vrtove, tende (vertikalne, kupolaste, klizne, tende sa zglobnim rukama) i pergola tende.

Ponuda


Zainteresirani ste?

S obzirom na specifične zahtjeve svakog projekta pozivamo Vas da nas kontaktirate jer samo kroz zajednički razgovor možemo doći do optimalnog rješenja za Vas.

Zatražite ponudu
Specijalizirani smo za izradu metalnih, bravarskih i stolarskih proizvoda. Sve proizvode izrađujemo po mjeri uz dizajn koji odgovara potrebama Vašeg doma ili poslovnog prostora. Naš je cilj dizajnirati i dostaviti pouzdane proizvode te poslovati kao odgovoran poslovni partner. Prisutni smo u graditeljstvu duže od 20 godina te s bogatim iskustvom konkurentno nastupamo na tržištu.
Adresa
Sjedište: Klarići 10a
Radionica i ured: Kurilovečka 172
10 410 Velika Gorica
Stranicu izradio i održava: panika.net