Specijalizirani smo za izradu metalnih, bravarskih i stolarskih proizvoda za Vaš privatni i poslovni prostor
Nazovite nas: 01/6219-520

Inox

U današnje vrijeme inox je iznimno tražen materijal u izradi ograda, nadstrešnica i raznih konstrukcija. Odlikuje ga iznimna otpornost na atmosferske i ostale utjecaje. Zahvaljujući ovome inox je zahvalan materijal koji osigurava dugi vijek proizvoda uz lagano održavanje.

Pozivamo Vas da pogledate naše upute o održavanju inox proizvoda kako ne bi došlo do oštećenja površine i narušavanja izgleda Vaših proizvoda.

Inox materijal dolazi u razinim kvalitetama pa ovisno o podneblju i mjestu gdje se ugrađuje koristimo inox u kvaliteti materijala:

  • AISI 304 – AISI1.4301 (AISI304 ili A2 ili „kontinentalniinox“) – koristi se u kontinentalnom dijelu gdje nema dodira sa solju i klorom
  • AISI 316 – AISI 1.4404 (AISI316 ili A4 ili „morski inox“) – koristi se na objektima uz more (sadrži veći udio nikla, zbog čega se povećava žilavost i prokaljivost materijala kao i korozijska postojanost. Također se upotrebljava na svim proizvodima za bazene.
  • AISI – „The American Iron and Steel Institute“

Površina inox materijala može biti polirana, mat ili brušena. Ukoliko želite inox je moguće bojati.

Proizvodi od inoxa

Inox je iznimno tražen materijal u izradi raznih konstrukcija:

  • Ograda
  • Nadstrešnica
  • Podnih rešetki
  • Prozora i vrata

Inox ograde daju poseban i elegantan ugođaj prostoru u kojem se nalaze. Bez obzira radi li se o unutarnjoj ili vanjskoj ogradi ili samo manjem rukohvatu, čistoća inoxa i ravne linije ono su što će pristajati u svaki prostor bez obzira na njegov ambijent i ostale materijale.

Inox možete kombinirati s betonom, mramorom, drvetom, staklom i uvijek će imati svoj šarm i uvijek će plijeniti pažnju. Sam materijal zahtijeva preciznu završnu obradu jer nema skrivanja. Svaki spoj ostaje vidljiv tako da vršimo dodatne kontrole svakog elementa kako bi do klijenta došao vrhunski proizvod.

 

Ponuda


Zainteresirani ste?

S obzirom na specifične zahtjeve svakog projekta pozivamo Vas da nas kontaktirate jer samo kroz zajednički razgovor možemo doći do optimalnog rješenja za Vas.

Zatražite ponudu
Specijalizirani smo za izradu metalnih, bravarskih i stolarskih proizvoda. Sve proizvode izrađujemo po mjeri uz dizajn koji odgovara potrebama Vašeg doma ili poslovnog prostora. Naš je cilj dizajnirati i dostaviti pouzdane proizvode te poslovati kao odgovoran poslovni partner. Prisutni smo u graditeljstvu duže od 20 godina te s bogatim iskustvom konkurentno nastupamo na tržištu.
Adresa
Sjedište: Klarići 10a
Radionica i ured: Kurilovečka 172
10 410 Velika Gorica
Stranicu izradio i održava: panika.net