Specijalizirani smo za izradu metalnih, bravarskih i stolarskih proizvoda za Vaš privatni i poslovni prostor
Nazovite nas: 01/6219-520

Projekti

Bazen Utrina

Na bazenu ‘Utrina’ radili smo razne elemente građevinske bravarije – inox ograde, penjalice, viseća hodna staza i druge elemente čelične bravarije. Namjena objekta zahtijevala je upotrebu raznih materijala koji će osigurati trajnost samih proizvoda. Sa zadovoljstvom ističemo rad na ovom objektu koji je donio radost u Novi Zagreb.

više

Fero-Term Sesvete

Inox ograda sa sigurnosnim staklom ugrađena je u izložbeno-prodajni salon tvrtke Fero-Term. Ovaj tip ograde uklapa se u veliki prodajni salon jer ne opterećuje prostor. Svi su inox elementi završno polirani.

više

Gračani

Zanimljiv projekt zgrada, urbanih vila, koje smo oplemenili inox ogradama, alu vratima i pergolama za zaštitu od sunca izrađenim iz alu profila. Unutarnje stubište je iz inox cijevi dok su balkonske ograde u kombinaciji sa staklom.

više

Instrumentarija Sesvete

Poslovni objekt tvrtke Instrumentarija uključivao je sve elemente građevinske bravarije i alu stolarije. Izdvajamo sjajni spoj inoxa i stakla na ogradi unutarnjeg stubišta. Ovdje smo inox profil rezali laserom kako bismo dobili sve elemente željene ograde. Na kraju je ugrađeno i sigurnosno laminirano staklo.

više

Jarun

Na svim smo objektima radili inox i čeličnu bravariju te aluminijska ulazna vrata. Izdvajamo ograde balkona te ograde stubišta. Kod inox ograda je zahtjev projektanta bio da se vrši prepust ograde ispod razine balkona što je dalo poseban dojam objektu. Sve inox ograde su završno polirane. Kod izrade aluminijskih vrata smo koristili aluK profile.

više

Srednjaci

Nadstrešnica ulaza u podzemnu garažu je bio iznimno zanimljiv projekt. Uključivao je savijanje čeličnih elemenata, dijelova, krovišta te prilagođavanje polikarbonatnih ploča dobivenim lukovima. Rezultat je više nego zanimljiva cjelina koja se sastoji iz više elemenata. Na ovom smo objektu radili i druge elemente čelične bravarije – ograde, vrata i pregrade.

više

Drniška

Tri kuće u liniju uz glavnu ulicu su zahtijevale prilagođena rješenja građevinske bravarije i alu stolarije. Izrada alu francuskih prozora je uključivala i ograde francuskih prozora.

više

Bolnica Vrapče

Na objektu psihijatrijske bolnice ‘Vrapče’ radili smo inox ograde i zaštite vrata i zidova iz inox elemenata. Projekt je uključivao izradu aluminijske fasade koja se sjajno uklopila među starim zgradama bolnice. Dodatni element aluminijske fasade su brisoleji za zaštitu od sunca. Ovaj sustav aluminijskih profila za zaštitu od sunca koji se postavlja na fasadu znatno smanjuje insolaciju zgrade. Ovo je referenca koju s ponosom ističemo.

više

Ponuda


Zainteresirani ste?

S obzirom na specifične zahtjeve svakog projekta pozivamo Vas da nas kontaktirate jer samo kroz zajednički razgovor možemo doći do optimalnog rješenja za Vas.

Zatražite ponudu
Specijalizirani smo za izradu metalnih, bravarskih i stolarskih proizvoda. Sve proizvode izrađujemo po mjeri uz dizajn koji odgovara potrebama Vašeg doma ili poslovnog prostora. Naš je cilj dizajnirati i dostaviti pouzdane proizvode te poslovati kao odgovoran poslovni partner. Prisutni smo u graditeljstvu duže od 20 godina te s bogatim iskustvom konkurentno nastupamo na tržištu.
Adresa
Sjedište: Klarići 10a
Radionica i ured: Kurilovečka 172
10 410 Velika Gorica
Stranicu izradio i održava: panika.net